Om os

Malermester Jan Edvardsen er et malerfirma der sætter pris på kvalitet,og tilfredse kunder.

Om virksomheden

Malermester Jan Edvardsen er et malerfirma der sætter pris på kvalitet, og tilfredse kunder. Vi ligger meget vægt på,at vores arbejdsopgaver bliver udført professionelt. Da jeg er anden generation i firmaet, har vi mere end 35 års erfaring inden for faget, så derfor kan vi tage alle former for opgaver ind. ​Hvis du har spørgsmål eller brug for gode råd er du velkommen til at ringe, og vi kommer også gerne ud og laver et gratis uforpligtende tilbud.

Historie

Min far er udlært i Hjallese på Fyn og stod i lære 8 aug 1965 til 14 aug 1968. og udlært 15 aug Antaget med Ros.

Han startet firmaet 01-02-1976 og var selvstændig til jeg over tog firmaet 01-01-2012. Firmaet holde i mange år til på Brådevej 13 hvor der var værksted i kældren, der er blevet båret mange spande op og ned i kældren hvor han havde værksted .

I år 2000 flyttet vi værksted til Assenbjergvej 2 hvor mine forældre byggede hus og værksted.

Der holdte vi til indtil jeg overtog firmaet og er herefter flyttet til vores nuværende Værksted Håndværkerlyngen 3, 4573 Højby.

Jeg har stået i lære i firmaet og stod i lære fra 1-5-1999 og er udlært 13-9-2002. Antaget med Ros.

Som tidligere skrevet overtog jeg firmaet 01-01-2012 og der fulgte en rigtig dygtig malersvend med som havde været hos min far i næsten 20 år ( Lars Christensen ). Og som i øvrigt også har været med til at udlære mig.

Hvad har vi malet gennem tiden

  • Plejehjem præstevænget Nykøbing sj
  • VAB hovedekontor Jyderup
  • Plejehjemmet Solvognen Højby sj
  • Nykøbing sj sygehus
  • Mange private
  • Mange sommerhus ejere​​
Malermester Jan Edvardsen

Kontakt os i dag

Vil du høre mere eller få et uforpligtende tilbud? Så tag kontakt til os i dag. Du kan udfylde formularen her og vi vil vende tilbage hurtigst muligt eller du kan ringe til os på (+45) 21 74 85 78 og få en snak med os.

Skriv til os